2
dec

Djävulsdans

Mordgåta med trerättersmiddag på Björkborns Herrgård.
Året är 1935 och danspalatset Dantes ska invigas. Huset är känt i trakten som ett hus där ondskan slog rot en gång för längesedan. Men nu är det nya tider. Mellankrigstiden till trots så har stiftelsen Framtidens ljus rustat upp det gamla huset och ni är inbjudna att delta i invigningen. God mat, jazzmusik och framtidstro. Under en god middag kommer också en skulptur att avtäckas. En lokal skulptris har skapat en byst som ska representera den ungdomliga flärd som genomsyrar danspalatset. Men mörkret faller, som det så ofta gör, och obehagliga ljud hörs i huset. En ung kvinna är försvunnen och den gamla sägnen om huset gör sig påmind… i blod.

Djävulsdans är Teater Nolbys fjärde mordgåta. Fyra skådespelare gestaltar åtta roller under en helkväll med fördrink, trerättersmiddag och en spännande och skrämmande mordgåta som publiken inbjuds att försöka lösa. Manus & regi: David Levi. Medverkande: Lena Söderberg, Ann-Marie Johansson, Olle Söderberg & David Levi.

Meny
Förrätt: Apelsingravad hjortinnerfilé med sveciaostpaj, plocksallad och en apelsin & örtolja, varmrätt: kräftbakad laxfilé med skaldjurssås, grön sparris och krossad potatis, dessert: vaniljmousse på en kexbotten, hjortronkompott, sockerflarn och hjortronsirap. Dryckespacket: två glas vin alt. 2 starköl/cider 130:-
INFO
Plats
Arrangör
Teater Nolby
Immen Nolby 611
691 91 Karlskoga
olle@teaternolby.se
Namn
Mötesplats Alfred Nobel
Adress
Björkbornsvägen 10
691 33 Karlskoga
Kommun: Karlskoga
Beskrivning
Nu är vår nya mötesplats invigd. Vårt kök och entrédel är färdigt och nu tar vi emot bokningar för företagsevent, seminarier, konferenser och mycket mer. Mötesplatsen har plats för ca 100 sittande gäster vid runda bord och minst lika många sittande vid föreläsning. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.
  • Handikapptoa
Tillbaka
Karlskoga
Besök hemsida Boka här
Teater
Mat och Dryck
Guldkorn

Priser

Pris: 665 kr

Tillfällen

2017-12-02 19:00