Entré Boda Borg

Boda Borg Karlskoga - Äventyrshuset för alla med 100 banor.

På Boda Borg får du använda både hjärna och kropp för att lyckas. Sen bör du ha goda lagkamrater också.

Questar

Boda Borg i Karlskoga finns det totalt 25 st Quests att uppleva och äventyra i. En Quest består av mellan 2-5 rum. I varje rum ska du tillsammans med ditt lag lösa en eller flera uppgifter/utmaningar för att komma vidare till nästa rum i Questen. Totalt finns det över 100 olika rum med utmaningar i.

Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark! Questartna är byggda i tre svårighetsgrader: gröna, röda och svarta.

Gröna innehåller icke-fysiska utmaningar, röd innehåller en mix av klurigheter och fysiska utmaninar och svarta är framförallt fysiskt utmanande. Ditt lag har alltid tillgång till samtliga quests under ert besök.

Rekommenderad klädsel är oömma kläder och bra skor på fötterna.

Varje år bygger vi om ca 20% av alla quests så att det ständigt finns nya utmaningar även för våra återkommande gäster!

Här finns aktiviteter som passar alla grupper. Kom hit med skolklassen, föreningen, familjen, företaget, kompisgänget, svensexan eller möhippan för en eller flera dagar fyllda med äventyr, gemenskap, teambuildning och glädje.

Du väljer sällskapet, vi förser er med utmaningarna! 

Vi har både restaurang och café, och du kan välja att övernatta på vår äventyrslogi i våra lägenheter som har vandrarhemsstandard och är belägna precis ovanför våran entré. Det finns 10 lägenheter med totalt 86 bäddar, varje lägenhet har ett eget tema.

Hitta mer information och boka här.

Boda Borg tåget
Boda Borg tåget
Boda Borg
Boda Borg
Nej