14
mar

Klara Zimmergren - Allt kommer bli bra

Karlskoga
En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta” ordningen.
Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling och konsten att försöka leka Gud. Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra! Det kommer gå bra!

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

Insläppstid: 18:30
Spellängd: ca 1 tim 30 min. Ingen paus.

Rullstols- & ledsagarbiljett:
Rullstols- och ledsagarbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare går gratis på egen ledsagarbiljett.
INFO
Plats
Arrangör
True Entertainment AB
Gamlestadsvägen 2-4 B3
415 02 Göteborg
Namn
Nya Folkets Hus, teatersalongen
Adress
Centralplan 7
691 32 Karlskoga
Kommun: Karlskoga
Tillbaka
Besök hemsida
Guldkorn

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 395 kr
Beskrivning:
Inkl. 30 kr serviceavgift

Tillfällen

2020-03-14 19:00