Ställplats Boforsudden - Grönfeltsudden

Populär sjönära ställplats i centrala Karlskoga.
Välkommen att ställa upp din husbil på en mycket vacker ställplats vid Möckelns strand i Karlskoga. Här finns 19 platser utrustade med eluttag och området är utrustat med belysningsstolpar.
Servicebyggnad med tillgänglighetsanpassad dusch och toaletter och ett utslag där du kan tömma tanken. Här finns också kranar för dricksvatten och gråvatten. Det finns också en mindre badstrand vid ställplatsen. Den maximala uppställningstiden inom området är begränsad till 48 timmar. Det går både att betala med kort i parkeringsautomaten på området men också via Parkster med en app i telefonen eller sms. Ej bokningsbar.

En kort promenad på 10 minuter så befinner du dig i centrum med unik shopping, trevliga caféer och mysiga restauranger.
Vid ställplatsen finns det gratis WiFi. Anslut till nätverket Karlskoga-FreeInternet.

https://karlskoga.se/trafik--resor/stallplatsen.html
Öppettider
INFO
Plats
Öppettiderna för ställplatsen är 1/4 - 31/10. Datumen kan komma att ändras beroende på väderförhållanden, exempelvis minusgrader som gör att det inte går att ha vattnet ute. Ställplatserna plogas inte under vintern/snöperioden och servicebyggnad, elstolpar etc är inte igång, men besökare får utnyttja platserna för att ställa sin husbil på om de vill. Fortfarande är det parkeringsavgift och max uppställningstid som gäller.
Arrangör
Namn
Grönfeltdsudden
Adress
Mykrisvägen
Karlskoga
Kommun: Karlskoga
Tillbaka
Besök hemsida
Sjönära boende
Ställplats